ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Ανθοδιακοσμήσεις   Ανθοστολισμοί   Εκκλησίας, Δεξιώσεων


198


Δημιουργικές προτάσεις για να αποτελέσει το μυστήριο του γάμου μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.


Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία λουλουδιών, χρωμάτων και ιδεών βρείτε εκείνη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες ή υλοποιήστε μαζί μας τη δική σας ξεχωριστή πρόταση. Ό,τι και αν σας αρέσει μη διστάσετε να το κάνετε θέμα του Γάμου σας. Ο στολισμός του ναού και του χώρου δεξίωσης καθώς και η μελέτη για την διακόσμηση των χώρων αυτών από έμπειρους συνεργάτες, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Ακόμα και αν δεν υπάρχει έτοιμο, η άνθρωποι της εταιρίας θα σας προτείνουν κάτι ξεχωριστό για κάθε νυφούλα, αφού λάβουν υπόψη τους την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις της.


Τα πρωτότυπα σε σχεδιασμό αξεσουάρ του γάμου όπως στέφανα, μπομπονιέρες και λαμπάδες θα συμπληρώσουν την εικόνα μιας λαμπρής και ξεχωριστής γαμήλιας τελετής.


Ανθοστολισμός Γάμου σε VINTAGE Αποχρώσεις

 Στολισμοί και Ανθοστολισμοί γάμου σε ΡΟΖ αποχρώσεις

Στολισμοί και Ανθοστολισμοί γάμου σε ΛΙΛΑ αποχρώσεις

Ο στολισμός του γάμου, συνήθως, έρχεται να πλαισιώσει το ζευγάρι μέσα κι έξω από την εκκλησία και να δώσει μια όμορφη και ρομαντική νότα στο όλο σκηνικό του γάμου. Ο ανθοστολισμός του γάμου έχει ένα θέμα και ένα βασικό χρώμα ώστε να δένει αρμονικά με το γούστο της νύφης και του γαμπρού. Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι επιλέγει εκτός από τους ανθοστολισμούς γάμου κι άλλους πρωτότυπους στολισμούς από μπαλόνια ακόμα και πυροτεχνήματα. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία λουλουδιών, χρωμάτων και ιδεών βρείτε εκείνη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες ή υλοποιήστε μαζί μας τη δική σας ξεχωριστή πρόταση. Ό,τι και αν σας αρέσει μη διστάσετε να το κάνετε θέμα του Γάμου σας. Ο στολισμός του ναού και του χώρου δεξίωσης καθώς και η μελέτη για την διακόσμηση των χώρων αυτών από έμπειρους συνεργάτες, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.