Προσκλητηρια Γάμου Gamilio


προσκλητητια γαμου

 

Στην έκθεση μας θα βρείτε προσκλητήρια γάμου που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν και φυσικά στις καλύτερες τιμές τις αγοράς Από    0,20/τεμ.με άριστη ποιότητα κατασκευής και εκτύπωσης.Πάνω από 7.000 σχέδια προσκλητηρίων γάμου.

 Τα προσκλητήρια είναι αυτά που αναγγέλλουν το χαρμόσυνο γεγονός της ένωσής σας και δίνουν στους καλεσμένους σας μια πρώτη γεύση απ’ το ύφος που θα έχει η τελετή του γάμου σας.

 Τα επιτυχώς επιλεγμένα προσκλητήρια ταιριάζουν βέβαια με το νυφικό, τις μπουμπουνιερες και το στιλ που θα έχει ο γάμος, αλλά κυρίως ταιριάζουν στις προσωπικότητες της νύφης και του γαμπρού.

 Ευτυχώς οι επιλογές είναι πολλές και η γκάμα μέσα απ’ την οποία καλείστε να επιλέξετε(προτότυπα, χειροποίητα, μοντέρνα, κλασικά), μεγάλη, οπότε δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε το προσκλητήριο που εκφράζει και τους δύο.

 Στο κατάστημα μας στην Ηλιούπολη εκτός απο τα 3.000 διαφορετικά προσκλητήρια ,σας ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ την δυνατότητα να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε άλλο σχέδιο έχετε δει στην αγορά και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Μπορείτε στο email της εταιρείας να αποστείλετε το σχέδιο που επιθυμείτε και να σας στείλουμε την προσφορά μας.

Μεγάλη ποικιλία σε προσκλητήρια έως 1.00 €

Προσκλητήρια Γάμου Μοντέρνα, Κλασσικά, Προσκλητήρια  Χειροποίητα από τυπογραφικά Χαρτιά

Σε εμάς η παράδοση των εκτυπωμένων ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ γίνετε 4 ημέρες απο την τελική έγκρισή σας